Meer artikelen
We breiden uit!

We breiden uit!

Wisten jullie dat jullie in de toekomst met nog meer personen kunnen komen?
Nog een beetje geduld!

La dépendance ofte het bijhuis La casa Antonio werd genaamd naar de Italiaanse opa van onze bouwvakkersploeg. Hij legde er vooraan met veel sterke spieren het terras aan bestaande uit de streekgebonden Gobertange steen (oude lokale steengroeve). Sommige stenen schaften we bij aan, een deel werd gerecupereerd uit de achtergevel van het hoofdhuis. Daar staken immers oorspronkelijk kleinere ramen die we vervingen door ramen tot op de grond om vanuit de living verbinding met de tuin te maken. We zijn daar denken we wel in geslaagd :-). Gezien we hier aan de buitenkant voor een strakke afwerking kozen in tegenstelling tot elders in het gebouw, konden we sommige 'witte' stenen rond de ramen dus recupereren om de garage uit de voorgevel te verwijderen en het bijhuis van een terras te voorzien.

La casa Antonio heeft een eigen keuken en badkamer en kan nog zeker voor 4 extra mensen dienst doen. Bovenaan is er een doorloop voorzien van het ene huis naar het andere., die we kunnen ontgrendelen.

Momenteel gebruiken we het nog als opslagplaats en om er zelf onze pyjama af en toe achter te laten. Eens afgewerkt, wordt dit een extra parel erbij! We merken trouwens dat de logievraag voor een 15 à 16-tal personen groot is. In deze casa Antonio recupereerden we trouwens ook de mooiste oude vloeren uit het huis. Het kan op termijn ook wellicht apart verhuurd worden aan bv een familie. Er werd ook een volledig nieuwe keuken en badkamer in geplaatst...uiteraard ook volgens de levensvisie van Pamela… ingericht met zorgvuldig uitgekozen vintage spullen en serviezen...spannend he!

Het huis kan ook een troef zijn voor bv culinaire aangelegenheden, bij een feestje ofzo, we zien wel waar we uitkomen… Het is ook ideaal als bruids'suite' voor een trouw…nog wat wachten met trouwen misschien… 

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 12-03-2022 / Copyright © La cure